Кличко анонсував “хороші новини” щодо підтримки України після зустрічі з міністром економіки ФРН портал новин LB ua

Тобто, функція стимулювання платника податків до дисципліни перетворюється на каральну. Наповнювати бюджет, звісно, треба, але не за будь-яку ціну. Минулі штрафи навіть «надмірними» назвати було важко, тому очевидно дякуємо за таке рішення і просимо тепер більш пильно поглянути на податкові накладні, складені на неплатників ПДВ. Пішов назустріч» платникам податків і нарешті вирішив проблему реєстрації податкових накладних за лютий — травень 2022 року. Фактично ці зміни до податкового законодавства врятували багатьох платників податків від сплати неправомірно та безпідставно нарахованих податковими органами штрафів.

як відключити хороші новини

Тим часом Міноборони РФ заявило, що з ранку 4 червня ЗСУ нібито розпочали “великомасштабний наступ” на п’яти ділянках фронту на південнодонецькому напрямку, всі українські атаки були нібито відбиті. Також у МО РФ заявили, що начальник Генштабу ЗС РФ Герасимов у цей період нібито перебував “на одному з передових пунктів управління на цьому напрямку”. Більше того, віднині операційний день для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування триватиме цілодобово.

Замість двох-трьох разів на день планують лише раз. «Зустрівся в Давосі з віцеканцлером — міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком. Говорили про подальшу підтримку і допомогу Україні.

Світла стане більше: українцям озвучили хороші новини з енергетичної ситуації

І я хочу ще раз підкреслити, що прискорити обміни може будь-який наш підрозділ на передовій шляхом взяття в полон окупантів. Що більше російських військових буде в нашому обмінному фонді, то швидше ми повернемо українців додому з росії. Провів сьогодні велику нараду щодо ситуації в енергетиці.

Через російський обстріл Херсона дівчинка втратила око, у її мами переломи ребер: подробиці трагедії

Матеріал місяця Які перспективи великої війни в Україні? Авторами є експерти Центру оборонних стратегій – Андрій Загороднюк, Аліна Фролова та Олексій Павлючик. Коваленко підкреслив, що не треба “вмикати у розетку все підряд у перші 15 хвилин після того, як дають світло”.

За словами Блінкена, передумовою до переговорів Києва та Москви є сильна Україна, яка здатна стримувати та захищати себе від будь-якої агресії. Також він додав, що інвестиції в силу України не шкодять дипломатії, а навпаки – прокладають до неї шлях. Президент наголосив, що Україна бачить кожен напрямок обходу наявних санкцій, кожну країну, чия територія або юрисдикція, чиї громадяни використовуються Росією. “І ми маємо закрити всі такі напрямки – разом із партнерами, – щоб не було в російських ракетах, в російській зброї продукції вільного світу. Необхідні кроки – будуть”, – додав Зеленський. Президент Росії Володимир Путін оголосив про початок “спецоперації” з метою “демілітаризації і денацифікації України” рано-вранці 24 лютого 2022 року.

ЗСУ можуть розпочати третю операцію: генерал назвав головну умову

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Корреспондент.net. У свою чергу очільник МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що навчання українських військових під прапором НАТО є неприйнятним, тому що Альянс має уникати прямого зіткнення з Росією. Погодьтеся, в умовах постійних відключень світла, повітряних тривог та надмірного стресу для головних бухгалтерів ці додаткові дні є гарним і правильним бонусом. Загалом ми послідовно розширюємо наші контакти з Африкою, наповнюємо їх новим змістом. Багато переговорів і домовленостей відбуваються вперше в нашій історії. Дуже важливо, щоб на цьому континенті, де вплив кремля традиційно суттєвий, чули українську позицію й знали повну правду про те, що реально відбувається.

Як повідомлялося, Віталій Кличко та його брат Володимир Кличко у складі української делегації беруть участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, який проходить з 16 до 20 січня. “Залишається ще найголовніша змінна – божевільний сусід і його ракети та іранські “Шахеди”, портал новин – зазначив Коваленко. На завершення, президент України подякував українським захисникам і захисницям, всім, хто щодня наближає велику перемогу. Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Але, за його словами, споживачі відчують, коли він розпочнеться. Подякував пану канцлеру за підтвердження 5 мільярдів євро макрофіну від Європейського Союзу. Рішення, яке дасть нам змогу підтримати українців, забезпечити соціальні виплати для наших людей.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes