Збірник Наукових Праць “актуальні Проблеми Соціології, Психології, Педагогіки”

Започаткований у 2003 р. Рішенням Вченої ради Інституту психології імені Г.С. У статті розглядаються питання оптимізації конфліктного поведінки в міжособистісних відносинах психологічними методами.

актуальні проблеми психології збірник наукових праць

Постановка проблеми у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями. Автори без наукового ступеня подають ОБОВ’ЯЗКОВО рецензію на статтю наукового керівника (доктора/кандидата наук). Транслітераційний переклад списку використаних джерел робиться редакційною колегією.

Запрошуємо До Публікації

У статті розглядаються зміни в розвитку ценностносмисловой сфери курсантів і молодих офіцерів в умовах військово-професійного становлення. В результаті дослідження виявлено, що в ціннісно-смисловий сфері курсантів пріоритет ціннісних орієнтацій змінюється в залежності від курсу навчання. У статті розглядаються психологічні особливості та чинники спілкування в підлітковому віці, показано його значення в цей віковий період для розвитку особистості. Розміщення на сторінці. Назва статті великими літерами (кегль12), напівжирний шрифт, вирівнювання по центру. Нижче (через один рядок) прізвище та ініціали автора (авторів) (шрифт – напівжирний), вирівнювання по центру.

Факультет Психології Та Спеціальної Освіти Дніпровського Національного Університету Ім Олеся Гончара

Це цитата з книжки «Приховане диво» Ніни Брохман та Еллен Стьоккен Дааль. Книжки, яка розповість вам усе про жіночі статеві органи, korrespondentzaporozhye.com.ua стать, секс, оргазм, контрацепцію та про хвороби й як їх уникнути. Насправді кожна сторінка цього підручника чогось вас навчить.

Кафедра Психології Діяльності В Особливих Умовах

Ініціали, прізвище автора, назва статті російською мовою. Вступники, котрі бажають зареєструватися для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового… Для навігації використовуйте мишку (лівий клік і протягування для зміни точки огляду) або панель навігації. Віртуальний тур адаптований для мобільних… Дистанційне навчання в Україні, в результаті якого отримуєш подвійний диплом…

Основна цільова аудиторія журналу – провідні вчені, академіки, члени-кореспонденти, професори, доктори та кандидати наук, доценти, докторанти, аспіранти, наукові співробітники. Соціально-психологічні засади становлення екологічно орієнтованого способу життя особистостіЮМ Швалб, ОЛ Вернік, ОВ Рудоміно-Дусятська, ОО Вовчик-Блакитна, … Я народилася в Україні, пострадянській державі, в якій назвати себе феміністкою може бути настільки ж дивно, як назвати себе повією. Зростала в традиційній родині, в мене був батько який працював і мама яка була вдома. Не тому, що вона не хотіла працювати, а тому що наш тато міг нас забезпечити, то … Організатор і методолог «Тренінгового клубу» для курсантів та студентів, який працює на кафедрі.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes